fbpx
impressme
your brand, grand!

Έργα

Jet Oil

Eδem

Sigma Security

Ελληνική Εταιρία Φιλελληνισμού

elviart

nrg

ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΟΧΑΡΑΚΗ – ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ & ΜΟΥΣΙΚΗΣ Β & Μ ΘΕΟΧΑΡΑΚΗ

Θεραπευτήριο Τζεράνη

Spanopoulos - Furniture

Σάμος 2021

Fouzer

Ιατρική Επίβλεψη - Ιατρικά Διαγνωστικά Κέντρα

ΑΣΤΕΡΙΩΝ ΔΡΑΣΕΙΣ Πολυχώρος ΑμΕΑ Παιδιών - Εφήβων - Ενηλίκων

The Giving Tree Foundation

Thermicsol

Mani Foods

Μάνος Βυνιχάκης

Enerdia

MACOIL International S.A

Μιχάλης Αγγελόπουλος Υποψήφιος Ευρωβουλευτής Ευρωεκλογές Μάιος 2019

nrg Maritime

macoil gas

Mayfair Trade LTD

Vemaoil

Med-Sec

nrg Trading

Global Sustain

Ναός του Επικούριου Απόλλωνος

inHeriT

Onomis

C-Firm

Coffee Three

Σάμος Καλοκαιρινή Καμπάνια 2016

Acoustic developers

Λιόγυρος Grill

Αερολέσχη Δυτικής Ελλάδος

Friends of Greek Culture

Ε.Σ. Πάρου

Alpha Biofarm - Goji Berry

Auto Δαουλάρης

Νικηφόρειος Δρόμος

Γιώργος Δαουλάρης Υποψήφιος Δήμαρχος Δάφνης Υμηττού

emporio CAFE - BAR

Day Run

Καβάφης στο Cine Ιωλκός

Το Μορτάρι

ΝΑΝΟΣ Α.Ε.Β.Ε

Christodoulakis Corp.

Βύρωνας Καθαρή Επιλογή

Ε.Σ.Κ.Ο.

Statiras Group

Lead and Growth

Fresh Meat Α.Ε.Β.Ε

Συμεών Κουμπάνης

YouSecure!

Αιρετικοί Άγιοι ή Άνθρωποι

Έντεχνη Μουσική Σχολή

Ζερβός - Φαρμακείο

Döner MOO

ΕΛΕΤΑ - Proton Markets

Ιστολόγιο

E-commerce: ένα παράθυρο στο νέο τρόπο ζωής

Εκτός από τις καθημερινές μας συνήθειες και τις ανθρώπινες επαφές, η εμφάνιση του Covid-19 άλλαξε τις ανθρώπινες ανάγκες, αλλά και την αγοραστική μας συμπεριφορά. Ο κατ’ οίκον περιορισμός και η...

Support Greek Music

“Ακούστε” το νέο λογότυπο της ΕΔΕΜ από τηνimpressmeyour brand grand! Ένα μήνυμα αισιοδοξίας, δημιουργικότητας, στήριξης, ζωής! Ένα λογότυπο που δημιουργήθηκε για να γίνει αισθητό με την ένταση της αισιοδοξίας του.

Καλά Χριστούγεννα, Καλή Χρονιά και Ένα Ευτυχισμένο 2021

Η ομάδα της impressme – your brand grand σας εύχεται αυτά τα κάπως παράξενα Χριστούγεννα, και ο νέος χρόνος, για τον οποίο σίγουρα ανυπομονείτε, να σας προσφέρουν όλα τα καλά απλόχερα! Υγεία,...

Med-Sec

Mediterranean Center for Food Security and Sustainable Growth (MED-SEC)

Επανασχεδιασμός Εταιρικής Ταυτότητας, Λογότυπο / Σχεδιασμός Εταιρικού Εντύπου, Συστήματος Αλληλογραφίας / Σχεδιασμός Εντύπου 1ου workshop "Mediterranean Center for Food Security and Sustainable Growth" / Σχεδιασμός αναγκών συνεδρίου / Επανασχεδιασμός και Υλοποίηση Ιστοσελίδας

Κύρια αντικείμενα της MED-SEC αποτελούν η έρευνα, η εκπαίδευση και η πολιτική στον τομέα της ασφάλειας των τροφίμων και της Αειφόρου Ανάπτυξης. Το διεπιστημονικό δίκτυο ερευνητών της εταιρίας ιδρύθηκε από ανθρώπους με πολύπλευρη εμπειρία και παρουσία σε διεθνείς οργανισμούς, πανεπιστήμια και επιστημονικά κέντρα.

Ως «επισιτιστική ασφάλεια» ορίζουμε τη διαρκή διαθεσιμότητα τροφίμων σε ολόκληρο το κοινωνικό σύνολο, η οποία καθορίζεται από σύνθετες διαστάσεις της προσφοράς και της ζήτησης. Για την επίτευξή της απαιτείται μια διεπιστημονική προσέγγιση στον τομέα της έρευνας και της εκπαίδευσης, της οποίας τα αποτελέσματα θα μπορούν να στηρίξουν ουσιαστικά τη χάραξη μιας πολιτικής βιώσιμων λύσεων.

Σε αυτή τη σημαντική επιστημονική προσπάθεια, η impressme ανέλαβε να στηρίξει το κέντρο σε θέματα που αφορούν στην εταιρική του εικόνα. Η δημιουργική μας ομάδα μελέτησε τις ιδιαιτερότητες του έργου και προχώρησε στον επανασχεδιασμό της ταυτότητας MED.SEC, η οποία εφαρμόστηκε στο σύστημα αλληλογραφίας, Ακόμη, σχεδιάσαμε τα εταιρικά έντυπα και ανανεώσαμε την εικόνα των ψηφιακών τους καναλιών, website και social media.

Η impressme στήριξε τη MED-SEC στο πρώτο workshop του Mediterranean Center for Food Security and Sustainable Growth, το οποίο πραγματοποιήθηκε τον Μάιο του 2015 στο Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας της Τράπεζας Πειραιώς "Εξέλιξη". Μαζί με την Τράπεζα της Ελλάδος και το Middlesex University of London, η impressme - your brand grand ανέπτυξε το concept του συνεδρίου με τίτλο "Investment and Financing along the Agro Food Value Chain for Food Security and Sustainability” και προχώρησε σε εφαρμογή του σε κάθε έντυπη και διαδικτυακή ανάγκη.

2
14
10
11
3
5
6
4
12
15
13